O Vama

Čim ste nabasali na ovaj sajt ima tu nečega, neke tajne veze, a ako ste još i kliknuli na ovu stranicu sigurno ste po karakteru radoznali što će Vas sigurno nagoniti da krupnijim koracima vašeg nikad nahranjenog miša prošvrljate na još pogdjekoju stranicu ili link.

Sigurno nećete zaglupiti prateći sadržaj ovog sajta, što će Vam se sigurno desiti budete li pratili samo zvanične medije, mada Vi Neki prateći sadržaj ovog sajta možete i da se iznervirate, a možete da se i iznervirate ili možete da se iznervirate. A za očekivati je da ćete se ipak u neka doba ipak početi razbuđivati. Ne može se vječno spavati i sanjariti.

Kada vas nervoza prođe navratićete ponovo. Biće neki poriv koji tjera na stalno vraćanje, jer je ipak u pitanju kosmički proces promjene era. Trnoviti su putevi do prosvjetljenja do kojeg se može doći samo preko spoznavanja istine. Nema zaobilaznog puta.

I ne mora se zbog toga penjati na Tibet, ili odlaziti u manastire, sve se to danas uz pomoć savremenih tehnologija može postići udobno zavaljen u fotelju u toploj sobi, slušajući umne ljude šta govore.

Neka Vam je sa srećom.

<Šta su o istini rekli poznati i manje poznati ljudi>

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s